fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στην ψηφιακή αγορά χρειάζεστε έναν ιστότοπο που εκπροσωπεί τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Η ομάδα των Inbound Hunters λαμβάνει υπόψιν της τις ανάγκες της επιχείρησής σας και εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές για την δημιουργία της ιστοσελίδα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τους επαγγελματικούς σας στόχους και μάθετε τις προσαρμοσμένες λύσεις που έχουμε να σας προτείνουμε.

Contact Us

Στους Inbound Hunters, παρέχουμε προηγμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για ιστότοπους, εφαρμογές ιστού και λογισμικού που βοηθούν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να επεκταθεί.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις αρχές του Inbound μάρκετινγκ και τις γνώσεις μας για τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές προγραμματισμού, προσαρμόζουμε κάθε έργο στις ανάγκες και τους στόχους σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τις υπηρεσίες και πως θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον ιστότοπό σας.

Δημιουργήστε μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες με τις υπηρεσίες μας


UI/UX Design

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) και η εμπειρία χρήστη (UX) του ιστότοπού σας μπορούν να δημιουργήσουν ή να καταστρέψουν την ικανότητα του ιστότοπού σας να επιτύχει τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Μην το αφήσετε τυχαίο: Μπορούμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένο σχεδιασμό UI / UX που κάνει τον ιστότοπό σας ελκυστικό και εύκολο για πλοήγηση.

eCommerce Development & Solutions

Πρέπει να πουλήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες στον ιστότοπό σας; Χτίζουμε ασφαλείς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τις πωλήσεις σας και να ενθαρρύνουν την αφοσίωση των πελατών. Χρησιμοποιώντας το WordPress ή Opencart, δημιουργούμε σελίδες προϊόντων, πύλες πληρωμής και επιλογές διαχείρισης λογαριασμού που τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας θα βρείτε εύχρηστους.

Page Speed Optimization and AMP

Ο πελάτης σας έρχεται πρώτος και χρειάζεται να του παρέχουμε μια φιλική και γρήγορη εμπειρία. Η εταιρία μας σας προσφέρει τους πιο σύντομους δυνατούς χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, χωρίς έξτρα κόστος!

Custom Software Solutions

Όποιες και αν είναι οι ψηφιακές ανάγκες σας, τις καλύπτουμε. Χρειάζεστε κάτι συγκεκριμένο στον ιστότοπό σας που δεν μπορεί να αγοραστεί έξω από το κουτί; Θέλετε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για καλύτερη σύνδεση με το κοινό-στόχο σας; Μπορούμε να το χτίσουμε.

Technical SEO

Βελτιστοποιούμε όλες τις κατασκευές των ιστοσελίδων μας, ώστε να είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Το SEO τμήμα επιβλέπει και συμμετέχει στην κατασκευή της ιστοσελίδας ώστε να τηρούνται όλες οι βέλτιστες πρακτικές για την οργανική απόδοση της ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

Responsive Design

Αυτές τις μέρες, οι περισσότεροι πελάτες σας βλέπουν τον ιστότοπό σας από την κινητή τους συσκευή. Είτε προέρχονται από αναζήτηση Google, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή email, διασφαλίζουμε ότι θα έχουν τη βέλτιστη εμπειρία δημιουργώντας ιστότοπους φιλικούς προς κινητές συσκευές που φαίνονται υπέροχοι σε smartphone και tablet.

Συζητήστε τις λεπτομέρειες με έναν ειδικό Web Developer. Επικοινωνήστε με τους προγραμματιστές μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη προσέγγισή μας και για την υλοιποιήση του έργου σας.

Επικοινωνία

Η Προσέγγισή Μας


Μοναδικότητα

Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να αντιπροσωπεύει την κουλτούρα και τις αξίες της επιχείρησης όπως και τις αναγκές του χρήστη. Το τμήμα του design, σε συνεργασία με το marketing τμήμα, μελετάει και δημιουργεί τη κατάλληλη γραφιστική απεικόνιση η οποία συμβαδίζει με την επαγγελματική σας εικόνα και ανταποκρίνεται στις αναγκές του καταναλωτικού σας κοινού.

Προσαρμοσμένες Λύσεις Προγραμματισμού

Χρειάζεστε κάτι περισσότερο από μια όμορφη σελίδα. Χρειάζεστε έναν ιστότοπο που λειτουργεί όπως η επιχείρησή σας, μια ιστοσελίδα που θα μπορεί να εκμεταλευτεί η τωρινή ομάδα σας με σκοπό να διευκολύνει τις καθημερινές  υποχρεώσεις και να πολλαπλασιάσει την παραγωγικότητά της. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις προσαμοσμένες λύσεις που μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς.

Επιχειρηματικό Mindset

Όταν δημιουργούμε τον ιστότοπό σας, λαμβάνουμε υπόψη τις μοναδικές ανάγκες, τους στόχους και τις στρατηγικές σας. Ως Inbound Hunters, πιστεύουμε στην προσέλκυση δυνητικών πελατών σε εσάς και θα δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που επιβεβαιώνει αυτήν την πεποίθηση. Η εμπειρία των χρηστών σας στον ιστότοπό σας είναι σημαντική, επομένως δίνουμε προτεραιότητα σε εξαιρετικές εμπειρίες σχεδιασμού UI / UX και ηλεκτρονικού εμπορίου για να διασφαλίσουμε ότι όταν εισέρχονται στον ιστότοπό σας, θα μετατρέπουν σε πελάτες.

Η προτεραιότητά μας

Η προτεραιότητά μας είστε εσείς και η βιωσιμότητά της επιχειρησή σας. Για να δημιουργήσουμε τον ιστότοπό σας, αξιοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία και τις τεχνολογίες της αγοράς. Παρέχουμε ιστότοπους που πληρούν τα τρέχοντα πρότυπα ασφάλειας, προσβασιμότητας, SEO και σχεδιασμού. Προτιμούμε τα πλαίσια κωδικοποίησης και τα εργαλεία που συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα σε σχέση με εύκολες «λύσεις» που ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση του ιστότοπού σας. Στην Inbound Hunters, παρέχουμε ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τις ψηφιακές σας ανάγκες.  Μάθετε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που υποστηρίζει τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Επικοινωνήστε σήμερα για να ξεκινήσετε.

Δημιουργήστε τη ψηφιακή σας εικόνα σήμερα!

Προσφορά Επικοινωνία