fbpx

Website & SEO Audit

Αναρωτιέστε ποτέ εάν η στρατηγική SEO σας λειτουργεί πραγματικά; Ή αν θα μπορούσατε να κερδίσετε μεγαλύτερη επιτυχία από την επένδυση στην ψηφιακή σας διαφήμιση; Ο έλεγχος SEO του Inbound Hunters είναι εδώ για να σας δώσει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση και ανάλυση της τρέχουσας κατάστασής σας στο SEO, καθώς και προτάσεις για την επίλυση αυτών των ζητημάτων και τη βελτιστοποίηση επιτυχώς του ιστότοπου και του περιεχομένου σας για τις μηχανές αναζήτησης

Request Audit Contact Us

Our Process

Scan

Θα πραγματοποιήσουμε μια εμπεριστατωμένη έρευνα και σάρωση του ιστότοπού σας, σύμφωνα με κάθε μεμονωμένη λεπτομέρεια. Θα βρούμε και θα επισημάνουμε τυχόν πιθανά εμπόδια στην απόδοση του ιστότοπού σας και στην κατάταξη SEO.

Analysis

Θα αναλύσουμε τα δεδομένα του ιστότοπού σας σε όρους απόδοσης, εμπειρίας χρήστη και SEO για να εμφανίσουμε κρυμμένα σφάλματα, να ανακαλύψουμε νέες ευκαιρίες για το ψηφιακό μάρκετινγκ και να βελτιώσουμε τα ποσοστά απόκτησης πελατών.

Recommendations

Θα παραδώσουμε τα ευρήματά μας σε μια επαγγελματική έκθεση, όπου θα περιγράφονται τυχόν και όλα τα πιθανά εμπόδια στην απόδοση των ιστοσελίδων σας και στο SEO. Είτε πρόκειται για συνδέσμους κακής ποιότητας, εσωτερικούς σπασμένους συνδέσμους ή λέξεις-κλειδιά που δεν λειτουργούν προς όφελός σας, θα ανακαλύψουμε και θα σας ενημερώσουμε για όλα τα πιθανά ζητήματα.

Τι σημαίνει SEO Audit?

Ο Έλεγχος SEO είναι μια εστιασμένη διαδικασία ανάλυσης του ιστότοπού σας και της τρέχουσας εκστρατείας του SEO χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και πρότυπα. Αυτή η πρακτική χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό τυχόν αδυναμιών της τρέχουσας ρύθμισης ή προσέγγισής σας και παρέχει επίσης στην εταιρεία προτάσεις για τρόπους αντιμετώπισης αυτών των εμποδίων.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Με την υπηρεσία μας, παίρνετε το προβάδισμα που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό. Η ομάδα του Inbound Hunters αξιοποιεί την ανάλυση των δεδομένων σε λέξεις κλειδιά κια μελέτα συνεχόμενα τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης. Πάνω απ ‘όλα, προσφέρουμε πλήρη διαφάνεια και σιγουριά όταν πρόκειται για τις πρακτικές SEO.

What Services
We Offer

Keywords Analysis

Κατά την ανάλυση λέξεων-κλειδιών, χρησιμοποιούμε εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας για να αναζητήσουμε τα ακόλουθα σημεία εστίασης:

  • Ποιες από τις λέξεις-κλειδιά σας είναι υπεύθυνες για τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας;
  • Ποιες λέξεις-κλειδιά αποτυγχάνουν αυτήν τη στιγμή; Και έχετε σοβαρές δυνατότητες να τα κατατάξετε;
  • Ποιες είναι μερικές λέξεις-κλειδιά «κρεμασμένων φρούτων» που μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα αυτή τη στιγμή;

Μια ανάλυση λέξεων-κλειδιών μπορεί να εντοπίσει νικητές SEO που ίσως να μην γνωρίζετε, όπως μια ανάρτηση ιστολογίου που έχει πολύ υψηλή βαθμολογία, αλλά δεν έχει ακόμη διαφημιστεί.

Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε λέξεις-κλειδιά μακράς διάρκειας που δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές. Ενώ πηγαίνετε για λέξεις-κλειδιά που φέρνουν μόνο 100 άτομα στο κατάστημά σας μπορεί να φαίνεται άσκοπη, η ύπαρξη 100 από αυτές τις εύκολες λέξεις-κλειδιά θα δημιουργήσει σημαντική ώθηση στην επισκεψιμότητα του καταστήματός σας – 10.000 για να είναι ακριβείς. Η ανάλυσή μας θα σας δώσει επίσης μια αληθινή ματιά στις κύριες λέξεις-κλειδιά σας για να δείτε αν αποδίδουν με τον τρόπο που θέλετε και – σε περίπτωση πολύ ανταγωνιστικών λέξεων-κλειδιών – εάν αξίζει να ακολουθήσετε.

Έρευνα και Ανάλυση Ανταγωνισμού

Αναλύοντας τον ανταγωνισμό σας ως απόλυτο κλειδί για την επιτυχία του SEO. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, θα είμαστε σε θέση να αναλύσουμε ποιες λέξεις-κλειδιά κατατάσσεται ο ανταγωνισμός σας και με ποιους τρόπους κερδίζουν αυτήν τη στιγμή πλεονέκτημα από εσάς. Αν αναλύσετε τι λειτουργεί για τον άμεσο ανταγωνισμό σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πιθανές λέξεις-κλειδιά και να βρείτε πιθανές πηγές για μελλοντικούς συνδέσμους. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν σε τόσες πολλές επιχειρηματικές αποφάσεις.

Technical SEO Analysis

Αναλύουμε την εμπειρία χρήστη σας για να δούμε πώς πονάει ή βοηθά το τρέχον SEO σας. Παράγοντες όπως συμβατότητα με κινητά, ταχύτητα ή σελίδες που λείπουν μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν και να αντιμετωπιστούν. Διασφαλίζουμε επίσης ότι ο χάρτης του ιστότοπού σας διαβάζεται σωστά από τη μηχανή αναζήτησης Google και ότι όλες οι τεχνικές σας δυνατότητες SEO βρίσκονται στη σωστή τους θέση.

On-site SEO Analysis – Page level Analysis

Ανεξάρτητα από το πόσο υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι το περιεχόμενό σας, εάν δεν διαβάζεται σωστά από τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης, δεν πρόκειται ποτέ να προσεγγίσει το κοινό που θέλετε. Φροντίζουμε να ελέγξουμε αν οι κορυφαίες λέξεις-κλειδιά σας περιλαμβάνονται στα σωστά μέρη, όπως ο τίτλος, στο επάνω μέρος του περιεχομένου σας, οι περιγραφές εικόνων και η μετα-περιγραφή. Θα σας πούμε αν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε περισσότερη εσωτερική σύνδεση μεταξύ περιεχομένου σε διαφορετικές σελίδες. Ο έλεγχός μας ελέγχει επίσης την ποιότητα των συνδέσμων σας και την αναγνωσιμότητα τους από τη μηχανή αναζήτησης.

Link Profile Analysis

Αναλύουμε τον τρόπο με τον οποίο οι σύνδεσμοι σας επηρεάζουν το SEO του ιστότοπού σας, εξετάζοντας παράγοντες όπως: τύποι επιστροφής, αριθμός συνδέσμων και τη συνάφεια του συνδέσμου με την επιχείρησή σας. Δεν είναι μυστικό ότι οι backlinks παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοση του SEO σας, αλλά δεν έγιναν όλοι οι backlinks ίσοι. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι:

  • Οι σύνδεσμοι σας προέρχονται από ιστότοπους που σχετίζονται με τη θέση σας.
  • Οι σύνδεσμοι σας προέρχονται από ιστότοπους αρχών.
  • Έχετε μια υγιή ποικιλομορφία στους συνδέσμους σας.

We Also Offer These Extra Services:

User Experience Analysis:

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να εξετάσουμε παράγοντες όπως το ποσοστό εγκατάλειψης και τη συμπεριφορά των πελατών σας στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή το ποσοστό αφοσίωσής σας παίζει μεγάλο ρόλο στην κατάταξη SEO σας. Σε γενικές γραμμές, θέλετε να προσφέρετε άφθονη δωρεάν γνώση και περιεχόμενο που θεωρείται υψηλής αξίας στους αναγνώστες σας εάν θέλετε να αυξήσετε την οργανική εμβέλεια και προβολή σας. Ωστόσο, το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο είναι μόνο μέρος της εξίσωσης, θέλετε να εξασφαλίσετε μια αδιάκριτη, διαισθητική εμπειρία για τους πελάτες σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναλύουμε ολόκληρη την εμπειρία του χρήστη και σας προσφέρουμε δείκτες ανάλογα.

CRO Analysis:

Με την ανάλυση CRO, λαμβάνετε μια ακριβή επισκόπηση του πόσο καλά αποδίδει το περιεχόμενό σας για εσάς. Μπορεί να είναι δύσκολο να κρίνετε την ποιότητα του δικού σας περιεχομένου, γι ‘αυτό είναι πολύτιμο να έχετε ένα αντικειμενικό μάτι να το αξιολογήσει για εσάς. Εάν η σελίδα προορισμού σας δεν οδηγεί σε αρκετές μετατροπές για την επένδυσή σας, θα είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε τα πιθανά προβλήματα και να προτείνουμε πιθανές λύσεις. Ενώ κάθε ιστότοπος και θέση είναι διαφορετική, η ποιότητα, το επαγγελματικό περιεχόμενο είναι γενικά το κλειδί για τη λήψη των μετατροπών που θέλετε.

User Experience Analysis:

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να εξετάσουμε παράγοντες όπως το ποσοστό εγκατάλειψης και τη συμπεριφορά των πελατών σας στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή το ποσοστό αφοσίωσής σας παίζει μεγάλο ρόλο στην κατάταξη SEO σας. Σε γενικές γραμμές, θέλετε να προσφέρετε άφθονη δωρεάν γνώση και περιεχόμενο που θεωρείται υψηλής αξίας στους αναγνώστες σας εάν θέλετε να αυξήσετε την οργανική εμβέλεια και προβολή σας. Ωστόσο, το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο είναι μόνο μέρος της εξίσωσης, θέλετε να εξασφαλίσετε μια άψογη, διαισθητική εμπειρία για τους πελάτες σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναλύουμε ολόκληρη την εμπειρία του χρήστη και σας προσφέρουμε δείκτες ανάλογα.

CRO Analysis:

Με την ανάλυση CRO, λαμβάνετε μια ακριβή επισκόπηση του πόσο καλά αποδίδει το περιεχόμενό σας για εσάς. Μπορεί να είναι δύσκολο να κρίνετε την ποιότητα του δικού σας περιεχομένου, γι ‘αυτό είναι πολύτιμο να έχετε ένα αντικειμενικό μάτι να το αξιολογήσει για εσάς. Εάν η σελίδα προορισμού σας δεν οδηγεί σε αρκετές μετατροπές για την επένδυσή σας, θα είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε τα πιθανά προβλήματα και να προτείνουμε πιθανές λύσεις. Ενώ κάθε ιστότοπος και θέση είναι διαφορετική, η ποιότητα, το επαγγελματικό περιεχόμενο είναι γενικά το κλειδί για τη λήψη των μετατροπών που θέλετε.

Ο Έλεγχος SEO μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα κρυμμένα πλεονεκτήματα, καθώς και τα μειονεκτήματα του ιστότοπού σας και της ψηφιακής στρατηγικής.

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν ο ιστότοπός σας και οι διαφημίσεις σας λειτουργούν τόσο σκληρά όσο μπορούν για την κατώτατη γραμμή σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να λάβετε την επαγγελματική μας αξιολόγηση και να αναλάβετε τη μελλοντική επιτυχία της εταιρείας σας! Θα χαρούμε να σας μιλήσουμε για οποιαδήποτε από τις τρέχουσες ανάγκες σας ή να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς η διαδικασία μας μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα!

Estimate Audit Contact Sales