fbpx

Υπηρεσίες για Τοπικό Marketing

Προωθούμε τα προιόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρηση σας στο τοπικό κοινό σας.  Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε μια τοπική στρατηγική μάρκετινγκ ώστε οι τοπικοί πελάτες να μπορούν να βρουν εύκολα την επιχείρησή σας.

Υπολογισμός Κερδοφορίας Προσφορά

Γιατί Τοπικό Marketing?

Οι τοπικές αναζητήσεις έχουν αυξηθεί και οι τοπικοί επισκέπτες είναι το πιο κερδοφόρο καταναλωτικό κοινό . Εάν κάνετε μάρκετινγκ χωρίς να εστιάσετε σε τοπικούς πελάτες, χάνετε ένα μεγάλο κομμάτι του πιθανού σας κέρδος.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το οι τοπικοί καταναλωτές έχουν την τάση να πραγματοποιούν άμεσα αγορές στις επιχειρήσεις που προβάλλονται πρώτες. Εάν η επιχείρησή σας εμφανιστεί στα Social Media ή στην κορυφή των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, έχετε άμεσα πιθανότητες να λάβετε μια κλήση ή μια επίσκεψη που θα οδηγήσει σε πώληση.

Επενδύστε στο πιο κερδοφόρο καταναλωτικό κοινό σας.

Σε κάθε περιοχή καταναλωτές ψάχνουν στο διαδίκτυο τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες θα προσφέρουν τη λύση στις ανάγκες τους, εκ των οποίων το 78% καταλήγει σε άμεση επικοινωνία με την τοπική επιχείρηση που θα βρουν κατά την διαδικτυακή έρευνα του.

Γνωρίζουμε πώς να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του τοπικού μάρκετινγκ για να βελτιώσουμε την τοπική, διαδικτυακή ορατότητά σας για να φέρουμε νέους πελάτες στην πόρτα σας.

Ψάχνουν επιχειρήσεις στην περιοχή τους

των αναζητήσεων μέσω κινητών ελπίζουν να βρούν μια τοπική επιχείρηση ή οποία θα προσφέρει τη λύση

των αναζητήσεων με κινητό οδηγούν σε πώληση

των καταναλωτών που πραγματοιποιήσαν μια τοπική αναζήτηση, έπειτα επισκέφτηκαν κάποιο τοπικό κατάστημα το οποίο ήταν κοντά περιοχή τους. 

Διαδικασία

Το τοπικό μάρκετινγκ απαιτεί ακρίβεια και σχεδιασμό. Με κάθε πελάτη, ερευνούμε την επιχείρησή σας καθώς και τους ανταγωνιστές σας. Εξετάζουμε τις τρέχουσες πλατφόρμες σας και δημιουργούμε τη κατάλληλη στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας.

Vector Smart Object copy 2

Έρευνα Αγοράς

Vector Smart Object copy 2

Ανάλυση Αγοράς & Ανταγωνισμού

Vector Smart Object copy 2

Δημιουργία Στρατηγικής

Vector Smart Object copy 2

Υλοποιήση & Εφαρμογή
Διαφημιστικής Καμπάνιας

Αναπτύσσουμε 360 στρατηγικές για την επιτυχία της επιχείρησής σας στην ψηφιακή αγορά.

Τα τμήματα του SEO, SEM, Content Marketing, Social Media και Προγραμματισμού συνεργάζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν τον ανταγωνισμό.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο; Συζητήστε τις λεπτομέρειες και την πιθανή αξία της τοπικής σας καμπάνιας μάρκετινγκ με έναν ειδικό.

Επικοινωνία

Οι Υπηρεσίες μας

Το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρουμε στο τοπικό marketing περιλαμβάνει τις κατάλληλες digital υπηρεσίες οι οποίες θα προβάλουμε στο καταναλωτικό κοινο που ψάχνε για άμεση αγορά.

Τοπικό SEO

Το τοπικό SEO επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της παρουσίας της επιχείρησής σας στον ιστό, ώστε όταν κάποιος αναζητά “εταιρείες θερμομόνωσης κοντά μου” ή “η καλύτερη εταιρεία για μονώσεις ταρατσών στην τοποθεσία μου”, η επιχείρησή σας είναι μια από τις πρώτες που θα βλέπει. Το 46% του συνόλου των αναζητήσεων Google αναζητά τοπικές πληροφορίες, όπου είναι το σημείο όπου εφαρμόζεται η τοπική στρατηγική SEO. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι, όταν οι πιθανοί πελάτες χρειάζονται την λύση της επιχείρησή σας, είστε ο πρώτος που καλούν.

Social Media Marketing

Το Facebook και το Instagram είναι ιδανικά για την υπερ-στόχευση στη περιοχής σας με κουπόνια, διαγωνισμούς και προσφορές που θα προσελκύσουν την κοινότητά σας. Με την τεχνογνωσία μας σε αυτά τα εργαλεία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε νέους επισκέπτες σε πιστούς πελάτες.

Google Ads

Δημιουργούμε διαφημίσεις μέσω της Google με υψηλές αποδόσεις επιστροφής χρημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα διαφημίσεων Google που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Google My Business Optimization

Βελτιστοποιούμε την καταχώρησή σας στο Google My Business ώστε να εμφανίζεται η επιχείρησή σας στα πρώτα αποτελέσματα για σχετικές αναζητήσεις,

Reporting & Analysis

Παρέχουμε λεπτομερείς αναφορές για να την απόδοση των προσπαθειών μάρκετινγκ με πλήρη διαφάνεια.

Mobile Marketing

Οι χρήστες χρησιμοποιούν το κινητό για να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Δημιουργούμε ιστοσελίδες και διαφημίσεις προσαρμοσμένες σε κινητές συσκευές ώστε από την αναζήτηση μέχρι την αγορά ο χρήστης να μπορεί να ακολουθήσει όλα τα βήματα με ευκολία από το κινητό του.

Αποκτήστε Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Γνωρίζουμε πώς να βελτιστοποιήσουμε την παρουσία σας στον ιστό ώστε να φέρουμε τους τοπικούς καταναλωτές στην πόρτα σας. Η ομάδα των ειδικών του τοπικού marketing είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω των τοπικών υπηρεσιών μάρκετινγκ. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας, να αξιολογήσουμε την τρέχουσα παρουσία σας στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους στόχους σας. Κερδίστε τον ανταγωνισμό σας επενδύοντας στις υπηρεσίες μας στο τοπικό μάρκετινγκ.

Εκτίμηση Κερδοφορίας Επικοινωνία